En İyi PC için Android Emülatörü Seçenekleri

Android emülatör programları için bilgisayarınızın CPU’sunun sanallaştırma teknolojisini (VT) destekleyip desteklemediğini kontrol etmekte fayda var. Bu performansınızı daha çok arttıracaktır.

Şimdi yaygın olarak kullanılan Android Emülatörlerine bakalım:

1. BlueStacks

BlueStacks , piyasadaki PC için en eski ve en iyi bilinen Android emülatörlerinden biridir . BlueStacks 5, en son sürümüdür ve Android 7.1.2 diğer adıyla Nougat’ı simüle eder.

2. NoxPlayer

BlueStacks’in ana rakiplerinden biri , oyunlara ve uygulamalara odaklanan iyi performansa sahip PC için başka bir Android emülatörü olan Nox Player’dır . Nox Player 7.0.1.0, çeşitli yapılandırmalarla Android’in potansiyelini daha fazla keşfetmenizi sağlar.

Tıpkı Bluestacks 5 gibi, NoxPlayer da Android 7, Nougat’ın arayüzünü yeniden üretir.

3. MEmu Play

MEmu Play 7.5.0 sürümünde iyi bir performans ve bol miktarda kararlılıkla gelir. Android 7.1 kullanır.

Klavye ve fare entegrasyonu ve tuş eşleme desteği mükemmel. NoxPlayer’da olduğu gibi, MEmu Play ayrıca taklit edilecek CPU sayısını, kullanılabilir RAM belleğini tanımlama ve Android’de görevleri otomatikleştirmek için makroları kaydetme gibi gelişmiş ayarlar sunar.

css.php
This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.